Welkom op Equito: Coronamaatregelen versoepeld

Beste ouders en ruiters,

Met de nieuwste corona-versoepelingen is iedereen weer welkom op Equito!
Bezoekers zijn van harte welkom. En ook het kijken bij de lessen is weer mogelijk vanaf 26 juni!
We zijn heel blij dat dit allemaal weer kan en dat iedereen de afgelopen tijd zo goed heeft meegeholpen om Equito aangepast open te houden.

We weten dat veel ouders staan te popelen om weer eens op de manege te komen kijken. Om alles in goede banen te kunnen leiden, gelden er helaas nog wel wat spelregels:

- In verband met de beperkte ruimte in de stallen en stalgangen, willen we ouders vragen alleen de stallen te betreden als er een directe aanleiding voor is. Zo kan iedereen in de stallen voldoende afstand houden en kunnen personeel en vrijwilligers hun werk goed en veilig doen.
- Voor het kijken naar de lessen is genoeg ruimte beschikbaar naast de ‘achterbak’ bij de picknicktafels en de tribune. We vragen iedereen om hier ook zelf goed de 1.5 meter regel na te leven.
- De boven-kantine is open om koffie, thee, chocomelk of fris te halen. Deze ruimte is niet zo groot, vandaar dat hier een beperking geldt van maximaal 4 personen. Onze tip: haal je drankje en neem het mee naar de tribune of ga lekker in de wei picknicken.
- In de ‘gele kantine’ naast de achterbak mogen maximaal 6 volwassenen tegelijkertijd aanwezig zijn.
- Uiteraard gelden ook bij ons de basisregels nog steeds: Was regelmatig je handen. Nies en hoest in je elleboog. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen op corona
- Alle beginnerslessen sluiten in de week van 28 juni t/m 3 juli hun Bixie&friends pilot af met hun ‘rijdiploma’. We zouden het heel leuk vinden als van iedere beginner een ouder hierbij aanwezig kan zijn! Uiteraard om te genieten van de kinderen en hun pony’s, maar ook om samen met jullie en met hen de Bixie-lessen te evalueren. Alle (ouders van) beginnende ruiters hebben hierover vorige week een email gehad met meer info.

We hopen jullie allemaal weer snel te zien en wensen jullie veel plezier bij de pony’s!

Groetjes van Team Equito

terug naar: Ponypraatjes