Heel verdrietig nieuws

Vanochtend vroeg is onze lieve Nozem heel erg ziek geworden. Hij heeft acute koliek (buikpijn) gekregen. We hebben meteen de dierenarts erbij gehaald en gedaan wat we konden, maar hij kon niet meer opstaan. We hebben totaal onverwacht het afschuwelijke besluit moeten nemen om hem in te laten slapen.
Ook voor ons is dit een enorme klap. We zullen onze vriendelijke alleskunner enorm missen.
Nozem kwam bij ons als brutale, ietwat eigenwijze fjordenpony. Maar in de loop van de jaren heeft hij zich ontwikkeld tot de geweldige duizendpoot die onmisbaar was op Equito: beginnnerslessen, voltige, dressuurshows, carrousel, mennen, dubbele lijnen, buitenrijden, ponyvoetbal, spelletjes. Niets was hem te dol en alles vond hij leuk. Maar vooral was hij gek op aandacht, knuffelen, borstelen, stoeien met Pablo en Pinto en natuurlijk op lekker eten!
Hij is de favoriet van heel veel kinderen en we zullen hem met z’n allen heel erg missen. Maar hij heeft iedereen op Equito wel mooie en bijzondere momenten en herinneringen gegeven. We hopen dat jullie deze mooie momenten kunnen koesteren als eerbetoon aan een geweldige pony.

terug naar: Ponypraatjes