Gemiste lessen door Corona-maatregelen

Naar aanleiding van het versturen van de kwartaalabonnementen van het zomerkwartaal, kregen we een aantal vragen over de gemiste lessen als gevolg van de corona-sluiting. Daarom hierbij een korte toelichting over de stappen die wij genomen hebben om iedereen te compenseren voor de noodgedwongen corona-stop.

Hier even alles op een rijtje:
- In totaal zijn we door de corona-maatregelen van de overheid zeven weken gedwongen gesloten geweest.
- Van die zeven weken, hebben we er in het vorige kwartaal (2e kwartaal) al vier niet in rekening gebracht. Blijven er dus drie lessen over, die wel gefactureerd, maar niet gereden zijn.
- Om hiervoor te compenseren hebben alle ruiters in mei en juni, voorafgaand aan hun les een kwartier praktische theorie les gehad. Ze hebben dus naast hun uur rijden, twee maanden lang een kwartier extra les gehad.
- Dit zomerkwartaal (3e kwartaal) hebben we net als alle andere zomerkwartalen in voorgaande jaren, negen weken in rekening gebracht (i.p.v. 13). Normaal zijn we in de zomer ook vier weken dicht. Dit jaar zijn we maar twee weken dicht. De overige twee weken mag iedereen komen rijden, maar deze twee weken zijn dus niet in rekening gebracht.

Hiermee hebben we geprobeerd iedereen zo goed mogelijk tegemoet te komen en niemand ten onrechte te laten betalen. Mochten er naar aanleiding hiervan nog vragen zijn, aarzel niet om even contact met Maaike of Axel op te nemen.

terug naar: Ponypraatjes