Geen paardrijles van 8 t/m 13 februari

Beste ruiters en ouders,
We hebben de afgelopen tijd er alles aan gedaan om jullie, ondanks alle corona-maatregelen, veilig en fijn te laten paardrijden.
Nu is hier echter nog de extreme kou en een pak sneeuw bij gekomen. We hebben overleg gehad met de gemeente Amstelveen, maar zij willen ons i.v.m. de coronamaatregelen geen toestemming verlenen om onder deze omstandigheden paardrijles te mogen geven in de binnenrijbaan. In de buitenrijbaan kunnen wij momenteel de veiligheid van onze ruiters niet garanderen door de combinatie van kou, sneeuw, ijs, verkleumde ruiters en wat ‘frissere’ pony’s.
Het spijt ons heel erg, maar we zijn dus genoodzaakt om alle lessen en activiteiten voor deze week (maandag 8 t/m zaterdag 13 januari) te annuleren. Het is in de 18 jaar dat wij bestaan nog nooit voorgekomen dat we jullie niet konden ontvangen, maar dit is echt overmacht.
We vragen om jullie begrip en zien jullie graag volgende week weer op Equito.
Wil je deze week toch paardrijles? Kijk dan naar het filmpje over ‘houding en zit’ van onze Young Leaders Meike en Rosalie op equito.tv: https://www.youtube.com/watch?v=nagyugtoBGI
Veel sneeuw- en schaatspret deze week!

terug naar: Ponypraatjes