Fantastische verrassing!

Gisteren avond (donderdag 25 februari), stonden twee paardrijdende Equito-moeders Andrea en Marloes opeens op de manege. Met een enorme verrassing voor Axel en Maaike! Na het heel verdrietige verlies van Nozem hebben zij een geweldige actie opgezet: Met hulp van alle hulptroepen, medewerkers, Young leaders en donateurs hebben ze geld ingezameld om een fijne nieuwe pony te kopen!
Maaike en Axel waren er helemaal stil van!
Zeker nu de prijzen voor paarden en pony’s in coronatijd enorm hoog zijn, gaat deze fantastische bijdrage zeker helpen om een fijne, lieve Equito-pony te kunnen vinden. Hij of zij kan dan een waardig opvolger voor alleskunner Nozem worden
Nozem was uniek, maar toen hij kwam kon hij ook nog niet zoveel. Kuni en Myrthe leerden hem dressuur, Marieke trainde hem voor de wagen, Anou en de andere voltigeurs trainde hem voor de voltige, Hella leerde hem vrijheidsdressuur, Axel maakte hem verkeersmak en alle andere dingen (ponyspelletjes, TREC, voetbal, knuffelpony zijn etc) leerde hij van alle Equito-ruiters onder begeleiding van hun instructeurs.
We hopen dat de nieuwe pony zich hier straks net zo thuis zal voelen en met veel geduld en plezier hier zijn opleiding kan krijgen, zodat heel veel Equito-ruiters plezier met hem of haar zullen hebben!
Heel veel dank allemaal, niet alleen voor het geld, maar vooral ook voor al jullie steun en medeleven. Dat maakt Equito zelf ook heel bijzonder!
Axel en Maaike

terug naar: Ponypraatjes