Coronamaatregelen per 28-11-2021

- Net als alle andere sportaccommodaties sluit ponymanege in de periode van 28 november t/m 19 december dagelijks om 17:00 uur.
- Alle ruiters die normaal na 17:00 uur rijden hebben via de email een uitnodiging gekregen voor het inplannen van een vervangende paardrijles
- Er mag geen publiek aanwezig zijn bij de lessen en trainingen. Dit geldt voor zowel binnen- als buiten.
- Voor iedereen vanaf 18 jaar is het verplicht om binnen en buiten 1,5 meter afstand te houden.
- Bij het betreden van de gebouwen (stallen, wc’s, binnenrijbaan) geldt daarnaast een geldig coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 18 jaar. Bij verplaatsen te voet binnen een locatie waar een coronatoegangsbewijs geldt is het dragen van een mondkapje verplicht. Er hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden tijdens het sporten indien dat vanwege de aard van de sport niet mogelijk is.
- Uiteraard gelden ook de basisregels op Equito: kom niet bij (coronagerelateerde) klachten, was regelmatig je handen, hou 1,5 meter afstand en nies en hoest in je elleboog!
We hopen dat jullie allemaal mee willen werken aan bovenstaande regels, zodat al onze klanten veilig, verantwoord en met veel plezier ook de komende weken kunnen blijven ponyrijden.

terug naar: Ponypraatjes