Coronamaatregelen 1 juli

Welkom om ponymanege Equito!

Met de versoepeling van de corona-regels is gelukkig iedereen weer welkom op de manege! Wel willen we jullie vragen je aan onderstaande regels en richtlijnen te houden, zodat iedereen zich welkom en veilig kan voelen op Equito:

1. Algemende hygieneregels van het RIVM
• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
• Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
• Vermijd drukte.
• Was vaak je handen.

2. Er mag weer lekker in de binnenbak gereden worden. Uiteraard zorgen we met de open deuren en de ‘open nok ventilatie’ voor voldoende frisse lucht!

3. Toeschouwers zijn welkom tijdens manegelessen. Zij dienen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. In verband met de beperkte ruimte in de stalgangen, willen we hen vriendelijk verzoeken om buitenom naar de tribunes bij de achterbak te lopen.

4. In de kantine en het leslokaaltje is maar beperkt ruimte beschikbaar en alleen op de plekken waar stoelen staan. Zijn alle aangewezen plekken bezet? Pak je consumptie en ga lekker naar buiten!

5. Hulptroepen zijn als vanouds welkom om te komen helpen op stal.

6. Tijdens het sporten hoeft er door niemand 1,5 meter afstand gehouden te worden. Voor en na het sporten moeten volwassenen dit wel (dus ook op stal en op het buitenterrein).

7. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling én tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden.

8. Jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden, de 1,5 meter tussen jongeren en volwassenen blijft wel van kracht.

9. Ondersteuning door de instructeur/trainer bij het veilig uitoefenen van de sport is mogelijk bij alle leeftijdsgroepen.

10. Volg de aanwijzingen van het personeel op. Bij hen kan je ook terecht voor vragen. Zijn er bijzonderheden? Neem even contact op met Maaike of Axel!

We wensen jullie allemaal weer heel veel plezier met de pony’s!

Team ponymanege Equito

terug naar: Ponypraatjes