Corona richtlijnen wedstrijd

Beste Allemaal

Ondanks de aangescherpte corona-regels in de veiligheidsregio Amstelland, kan de wedstrijd van zondag gelukkig wel door gaan. Wel zijn er enkele aanpassingen, zodat we ons aan de regels kunnen houden:
- We vragen jullie om per ruiter maximaal 2 volwassen toeschouwers uit te nodigen. Dit om ook bij de tribunes de 1,5 meter afstand te kunnen houden.
- Toeschouwers verzoeken we vriendelijk om niet in de stallen te komen. Onze stalgangen zijn niet zo breed. Dus willen we deze zoveel mogelijk vrij houden voor de ruiters en onze medewerkers/hulptroepen. Uiteraard zijn de bezoekers welkom op de tribunes, mist zij zelf opletten dat ze voldoende afstand van elkaar houden.
- Er zal geen bemande kantine met verkoop zijn naast de wedstrijdbaan. De ‘gele’ kantine zal dienen als wedstrijdsecretariaat.
- De bovenkantine is open om even koffie, thee, warme choco of fris te halen (let op: automaten met muntgeld). In deze kantine zijn slechts 4 zitplaatsen. Zijn deze al bezet? Haal je drankje en neem het mee naar buiten/naar de overdekte tribune.
- Na elke groep hebben we een prijsuitreiking. We verzoeken toeschouwers om na die prijsuitreiking plaats te maken voor de toeschouwers van de ruiters uit de volgende groep.
- Uiteraard gelden ook bij ons de algemene corona-maatregelen: blijf thuis bij klachten, hou 1,5 meter afstand, was regelmatig je handen, nies en hoest in je elleboog.
We snappen dat door deze richtlijnen de wedstrijd misschien iets minder ‘gezellig’ is dan normaal, maar op deze manier mag de wedstrijd wel doorgaan, dus we hopen op jullie begrip en medewerking.

Graag tot zondag!

De wedstrijdcommissie, Axel en Maaike

terug naar: Ponypraatjes