Corona-maatregelen 15 december

Beste (ouders van) Equito-ruiters,

Ook op Equito zullen we ons uiteraard moeten aanpassen aan de regels van de lockdown. Hieronder volgen kort samengevat de consequenties hiervan. Lees dit a.u.b. even goed door!

  • De lessen voor al onze jeugdruiters (t/m 17 jaar) gaan wel door (zowel de rijlessen als voltige). Ook in de kerstvakantie (m.u.v. 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag). Ben je er niet, laat het ons even weten.
  • Omdat alle lessen in de buitenrijbaan gegeven moeten worden, zullen sommige lestijden aangepast worden. Als dit voor jou het geval is heb je hier reeds een aparte mail over ontvangen of krijg je die z.s.m.
  • Groepslessen voor volwassenen (vanaf 18 jaar) zijn niet toegestaan (ook niet buiten). Deze lessen gaan dus niet door. We nemen hierover z.s.m. contact op met de betreffende ruiters.
  • De activiteiten die gepland staan in de kerstvakantie gaan wel door, wellicht in aangepaste vorm. Met uitzondering van de ouder-kind ochtend van 28 december. Deze kan helaas geen doorgang vinden.
  • Het Young-Leaders-program gaat deze week nog wel door, in aangepaste vorm. In de kerstvakantie is er echter geen YLP. Daarna kijken we wat er wel/niet mogelijk is.

We snappen dat juist in deze tijd het uurtje lekker bezig zijn met de pony's voor veel ruiters heel waardevol is. We zullen er alles aan doen om dit op een goede en veilige manier mogelijk te blijven maken. We hopen hierbij op jullie begrip en medewerking.

 Met vriendelijke groet, 

Axel, Maaike en het gehele Equito-team

terug naar: Ponypraatjes