nieuwjaarshow 2016

Barbie en Ken winnaars van spetterende nieuwjaarsshow
Prachtige proeven, mooie kostuums en passende muziek: dat lieten de deelnemers aan de Nieuwjaarsshow gisteren zien. Het was gezellig druk, ondanks de kou. Gelukkig hield de erwtensoep en de warme chocolademelk de belangstellenden een beetje warm.
Het publiek werd getrakteerd op mooie proeven: zowel de ruiters als pony's zetten hun beste beentje voor. Een aantal pony's zorgden voor nog wat extra spektakel, maar onze amazones waren niet onder de indruk van een sprintje hier en daar. Dat maakte de shows extra spannend. Dat gold zeker ook voor de optredens van de voltigeteams. Op Quito en Riff werden acrobatische toeren uitgehaald. Aan het einde van de show werd voltigeteam 1, Nederlands Kampioen in 2015, gehuldigd.
De jury, Yvonne, had een lastige taak. Uit al die mooie proeven moest ze de winnaars kiezen. 2e werden Suske en Wiske (Gael en Pien met Riff en Apart). De winst ging naar Barbie en Ken (Emily en Ylva met Wacker en Sam).
Tot slot werd het thema voor de open dag bekend gemaakt: Equito's got talent. De open dag wordt op zondag 5 juni gehouden. Schrijf vast in je agenda!

terug naar: Ponyplaatjes
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/9/d/equito.nl/httpd.www/plugins/system/zlframework/zlframework/helpers/zlfw.php:903) in /customers/f/9/d/equito.nl/httpd.www/libraries/src/Input/Cookie.php on line 100 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/9/d/equito.nl/httpd.www/plugins/system/zlframework/zlframework/helpers/zlfw.php:903) in /customers/f/9/d/equito.nl/httpd.www/libraries/src/Input/Cookie.php on line 100