Nieuwjaarshow 2015

Geslaagd begin van het Nieuwe jaar!
Tijdens de Nieuwjaarsshow 2015 zette alle pony's en ruiters meteen hun beste beentje voor! Er waren prachtige shows met mooie kostuums, originele muziek en prachtige choreografie├źn! De jury had en zwaar met het beoordelen van zoveel kwaliteit. Op de 3e plek eindigden Pip met Apart en Nikki met Riff als 'White Mystery'. De 2e prijs was voor de hippe hippies Jaimy met Quito en Lysanne met Apart. De overwinning ging naar Roos met Sammy en Ivy met Wacker, die in prachtige kostuums een perfecte pas-de-deux lieten zien met als thema de film " Frozen"
Kuni met Wacker en Marieke met Sammy gaven nog een heel speciaal optreden: zij reden een prachtige proef zonder zadel en hoofdstel, met alleen een halsring! Zij kondigede met hun 'Spirit'-proef meteen het thema van de Open dag 2015 aan: Beroemde paarden!
Alle Equito-voltigeurs werkten samen aan een prachtige Winterwonderland show met spectaculaire oefeningen in stap en in galop op de rug van Riff. Als afsluiting kreeg iedereen nog een cadeautje van de Penny.

terug naar: Ponyplaatjes