Ponyplaatjes

Sinterklaas 2015

Sinterklaas 2015

Iedereen had weer erg zijn best gedaan voor de hulptroepen-sinterklaasavond. Niet alleen op de  meest geweldige suprises en gedichten. Maar ook op het maken van een heerlijke maaltijd voor iederen en op het maken van enorm veel gezelligheid. We hebben allemaal genoten. Hulpsinten, heel erg bedankt!

bekijk hier alle foto's »

Halloween griezelspektakel 2015

Halloween griezelspektakel 2015

Op zaterdag 31 oktober organiseerde Kuni het Halloween griezelspektakel? 15 Equitoruiters kwamen griezelig verkleed naar de manege en hadden ook hun pony zo eng mogelijk aangekleed. Samen reden ze door het griezelparcours heen. De combinaties die het beste door het parcours heen kwamen waren: Carlotte op de eerste plaats, Saskia was tweede en Emily derde. De originaliteitsprijs was voor Senne, met een mooie eervolle vermelding voor spookje Ylva.

bekijk hier alle foto's »

Open Dag 2015: Beroemde paarden.....

Open Dag 2015: Beroemde paarden.....

Afgelopen zondag 31 mei was het groot feest op Equito. Er waren prachtige dressuurshows, adembenemende voltigeoptredens, spannende ponyspelletjes, een spectaculaire springwedstrijd, een carrouselshow van maar liefst 12 paarden en pony's, een speurtocht, ponyritjes en nog veel meer! Alle bezoekers konden stemmen op hun favoriete manegepony. Uiteindelijk won Quito de titel "Beroemdste Pony van Equito". De kraam met 2e hands ruiterspullen heeft maar liefst € 285,20 opgeleverd voor Brooke Hospital for Animals!. De sponsorloterij leverde samen met de ponyritjes genoeg geld op om een prachtig nieuw houten oefenpaard voor onze voltigeurs en ruiters te kunnen aanschaffen!
We willen alle bezoekers bedanken voor hun komst en we hopen jullie gauw weer terug te zien op de manege. Alle deelnemers en vrijwilligers: heel erg bedankt voor jullie inzet en gezelligheid!

bekijk hier alle foto's »

Nieuwjaarshow 2015

Nieuwjaarshow 2015

Geslaagd begin van het Nieuwe jaar!
Tijdens de Nieuwjaarsshow 2015 zette alle pony's en ruiters meteen hun beste beentje voor! Er waren prachtige shows met mooie kostuums, originele muziek en prachtige choreografieën! De jury had en zwaar met het beoordelen van zoveel kwaliteit. Op de 3e plek eindigden Pip met Apart en Nikki met Riff als 'White Mystery'. De 2e prijs was voor de hippe hippies Jaimy met Quito en Lysanne met Apart. De overwinning ging naar Roos met Sammy en Ivy met Wacker, die in prachtige kostuums een perfecte pas-de-deux lieten zien met als thema de film " Frozen"
Kuni met Wacker en Marieke met Sammy gaven nog een heel speciaal optreden: zij reden een prachtige proef zonder zadel en hoofdstel, met alleen een halsring! Zij kondigede met hun 'Spirit'-proef meteen het thema van de Open dag 2015 aan: Beroemde paarden!
Alle Equito-voltigeurs werkten samen aan een prachtige Winterwonderland show met spectaculaire oefeningen in stap en in galop op de rug van Riff. Als afsluiting kreeg iedereen nog een cadeautje van de Penny.

bekijk hier alle foto's »

Kerstvakantie 2014

Kerstvakantie 2014

De kerstvakantie is nog maar net begonnen, maar we hebben al weer veel ponyplezier beleefd op Equito. Maandagochtend was er een druk bezochte voltigeochtend en dinsdag het rendiertoernooi en het kerstconcours. Tijdens het rendiertoernooi nam het team de Kerstruiters onder leiding van Emily het op tegen team de Sneeuwpony's van teamcaptain Nikki. In het kerstspelletjestoernooi moesten ze onder andere een kerstvrouw aankleden, een kerstboom versieren, een arrenslee-race, rendiermennen, kerstpostexpres en kerstkransjes-steken. 

Het kerstconcours was een echte springwedstrijd. Waarbij uiteindelijk vier ruiters in de finale belanden. Na een spannende barrage, was het Coosje die met Caprilli de eerste plek opeiste. Emily kon met Wacker de rode rozet mee naar huis nemen en Nikki eindigde op een mooie derde plek.

bekijk hier alle foto's »

Sinterklaas 2014

Sinterklaas 2014

Hulptroepen-Sinterklaasavond was dit jaar ook weer een groot succes. De hulptroepen hadden allemaal heerlijk gekookt en er waren fantastische suprises en gedichten. 

bekijk hier alle foto's »

fotoshoot

fotoshoot

Op dinsdag 14 oktober hebben Nikki en Florine een aantal van onze ruiters met hun lievelingspony op de foto gezet tijdens een fotoshoot. En het resultaat mag er zijn. Van iedere combinatie wisten ze het karakter van zowel de pony als de ruiter, heel goed op de foto te zetten. In dit album hebben we van iedere combinatie een mooie foto geplaatst.

bekijk hier alle foto's »

Dierendag 2014

Dierendag 2014

Dat het op 4 oktober dierendag was, is geen van de pony's van Equito ontgaan. Ze werden getrakteerd op zelfgemaakte ponytaarten, ponycupcakes, ponywraps en ponyhamburgers. De Equito-kids hadden zich flink uitgesloofd om een heerlijk buffet voor de pony's te maken. En natuurlijk mocht ook het koekhappen (voor pony's) op deze dag niet ontbreken.

bekijk hier alle foto's »

Ponykamp augustus 2014

Ponykamp augustus 2014

Het was weer een zeer geslaagd ponykamp deze zomervakantie. Nikki Penings maakte voor de website de volgende fotoreportage. Nikki, bedankt!

bekijk hier alle foto's »

Amstellanddag 2014

Amstellanddag 2014

Bekijk hier de foto's van de erg geslaagde en gezellige Amstellanddag van 1 juni 2014. 

bekijk hier alle foto's »

Open dag 2014

Open dag 2014

Op zondag 18 mei 2014 was het onze elfde open dag, met als thema "Disney & Friends". Het weer, de pony's en alle vrijwilligers en bezoekers hielpen mee om er weer een geweldige feestdag van te maken.

bekijk hier alle foto's »