Kerstvakantie activiteiten

Hulptroepjes-ochtend (maandag 21 december van 9:00 tot 12:00 uur): vind je het leuk om de pony’s te verzorgen? Kom helpen met opstrooien, voeren, pony’s poetsen en nog veel meer. Aan het eind van de ochtend gaan we de pony’s mooi maken in kerstsfeer voor een echte fotoshoot van jou en je lievelingspony! Iedereen vanaf 7 jaar is welkom, je mag dus ook een vriendje of vriendinnetje meenemen. Maar wel vooraf aanmelden per email. Deelname kost € 15,-. Let op; bij deze activiteit ga je niet rijden (maar wel veel andere leuke dingen doen).
Vrij rijden (dinsdag 22 en 29 december, van 10:00 tot 11:00 en van 11:00 tot 12:00 uur) (Half)gevorderde ruiters kunnen een uur komen ‘vrij rijden’. Je krijgt geen les, maar mag lekker ‘voor jezelf rijden’. Je rijdt hierbij met maximaal vijf ruiters in de rijbaan. Om elkaar niet in de weg te rijden, is het wel belangrijk dat je de rijbaanregels kent. Deelname kost € 20.- per uur, aanmelden per email. Geef duidelijk aan voor welk uur je inschrijft en geef daarbij meteen 3 ‘voorkeurspony’s’ op.
Voltigeochtend (woensdag 23 december): Bij voltige doe je allerlei kunsten op de rug van een pony in stap, draf (en als je het durft) galop. Het is heel leuk om te doen en ondertussen oefen je jouw balans en ‘ruitergevoel’. Op deze ochtend ga je lekker veel voltigeren en een mooie show maken. We hopen dat de corona-regels toelaten dat jullie ouders het laatste half uur naar een prachtige voltigeshow kunnen komen kijken!. De ochtend is van 9:30 tot 11:30 uur en deelname kost € 20,-.
Ouder-kind-ochtend (maandag 28 december): Lijkt het je leuk om papa en mama alles te leren over de pony’s? Neem ze dan mee naar deze leuke ochtend. Samen gaan jullie voor de pony’s zorgen, paardentaal leren, grondwerk doen en een echt parcours rijden (jij op de pony, papa of mama ernaast).
De ochtend is van 9:30 tot 12:30 uur en deelname kost € 35,- per koppel. Wees er snel bij, want er kunnen maar 8 koppels meedoen.
Oliebollentoernooi (Woensdag 30 december). Tijdens deze ponyspelletjesochtend wordt je uitgedaagd om samen met jouw team én de pony’s kerstbomen op te tuigen. Je doet een rendierrace en een oliebollen-estafette en nog veel meer. Alle ruiter van Equito kunnen hieraan meedoen. De ochtend is van 9:30 tot 12:30 en deelname kost € 20,- p.p.

Terug naar de November 2020 (nr. 109)