Activiteiten kerstvakantie nog even op een rijtje:

Ouder-kinddag: Op maandag 23 december kan je samen met jouw vader of moeder een hele dag met de pony’s aan de slag! Poetsen, rijden, een trailparcours afleggen, pony’s voeren en nog veel meer! De dag is van 9:00 tot 15:30 uur en deelname kost € 50,- per koppel, inclusief lunch en drinken.
Rendier-toernooi: Dinsdag 24 december van 9:00 tot 12:00 uur kunnen alle ruiters van Equito meedoen met het Rendiertoernooi. Welk team kan er, samen met de pony’s het beste kerstbomen versieren? Wie wint de arrenslee-race? En wie ‘steekt’ de meeste kerstkransjes aan zijn stok? Meld je dus snel aan voor deze superleuke ponyspelletjes ochtend (€ 20,- p.p.).
Trainingsweek voor gevorderde ruiters: Van 27 t/m 31 december. VOL
Oefendag Nieuwjaarsshow: Alle koppels die deelnemen aan de Pas-de-deuxwedstrijd op zaterdag 4 januari gaan vandaag onder begeleiding hun show oefenen, kostuums maken, muziek bewerken, ponyvlechten uitproberen, etc.
We beginnen al om 9:00 uur en eindigen rond 15:30 uur. Deelname kost € 35,- p.p.. Dit is inclusief lunch en deelname aan de Nieuwjaarsshow.
Hulptroep-ponykampdag: Op vrijdag 3 januari kan je leren hoe je goed voor de pony’s zorgt en een echte ‘hulptroep’ wordt. Je leert uitmesten, opstrooien, pony’s voeren, goed poetsen, tuig checken en nog veel meer. Ook ga je met een pony wandelen, opzadelen en natuurlijk lekker paardrijden. Deze dag is vooral geschikt voor beginners, ponyvriendjes en minstgevorderde ruiters die graag een hele dag op de manege willen zijn en lekker met de pony’s aan de slag willen. Deelname kost € 40,- inclusief lunch, lekkers en limonade.
Nieuwjaarshow: Op zaterdag 4 januari vanaf 16:30 uur, zie elders in deze nieuwsbrief.

Terug naar de November / December 2019 (nr. 101)